Vad kul att du är nyfiken på att investera i Dyrkla-appen. Först vill jag träffa dig. Kontakta mig via formuläret nedan så ringer jag dig så bokar vi in ett möte. Jag finns i centrala Stockholm men du kanske inte kan ta dig hit? Då kan vi boka in ett möte online. Jag är flexibel.

Vad är det du ska investera i? Läs mer här!

Idag är intresset för trädgårdar större än någonsin och intresset blir bara större och större. Enligt statistik (från 2014) bor 2,7 miljoner svenskar i villa. Lägg sen till alla som bor i radhus och lägenhet med stora altaner och balkonger. Det är många som gillar det här med trädgårdsdesign.

Många vill idag inreda sitt uterum och göra trädgården till ett extrarum att använda inte bara några veckor på sommaren utan under hela året. Det kommer hela tiden nya trenderna inom trädgårdsdesign och på TV pratas det mycket om hållbarhet och nytta med att odla. Det gör många nyfikna på hur de själva ska lyckas med sin trädgård och många vill hämta inspiration från olika forum. Här kommer Dyrkla-appen fylla ett stort tomrum när det gäller att få chansen att prova olika varianter utan en massa trädgårdskunskap. Att bara få leka fram sin trädgård, se på förslag hur man kan flytta runt växter, filtrera fram spännande förslag utifrån sina egna förutsättningar och behov. Det finns inget liknande idag. Därför är jag så säker på att många kommer vilja ladda ner appen och många kommer också välja att prenumerera på den till en relativt låg månadskostnad, 59 kr.

För att visa på vart inkomsterna kommer så har jag gjort en enkel kalkyl:

1 prenumerant/månaden = 59 kr
10 prenumerant/månaden = 590 kr
100 prenumerant/månaden = 5 900 kr
1000 prenumerant/månaden = 59 000 kr
10 000 prenumerant/månaden = 590 000 kr
100 000 prenumerant/månaden = 5 900 000  kr

Och den här uträkningen är bara början. För det kommer inte sluta med en prenumerationstjänst. Vi kommer såklart även att sälja in reklamplatser till blomsterhandlare, trädgårdsmästare, plantskolor, trädgårdsdesigners mm. Vi kommer ha tävlingar, nyhetsbrev, månadstips, forum för prenumeranter och ännu mer spännande. När vi växer kommer vi även att lägga fokus på att nå utanför Sverige med målet hela Europa först och därefter USA, Australien och varför inte även Ryssland och Asien. I min dröm så finns det så mycket att lägga in så ju mer jag tänker på det ju mer vill jag komma igång NU.

Beroende på hur mycket pengar du vill satsa påverkar hur många aktier du får. Jag kommer satsa på en nyemission som styr hur många aktier jag säljer iväg. Tanken är att vi båda ska bli nöjda, såklart. I dagsläget behöver jag en förstärkning med ca 300 000 kr och det är det beloppet som jag i första hand söker investerare till. I nästa del, för att nå Dyrkla version 2.0 kommer jag söka 1 000 000 kr. Då blir det kanske att söka bland större drakar, eller du kanske är intresserad redan nu att satsa stort? Det är lite det vi kommer prata om när vi träffas. Hur mycket du är intresserad av gå in med och hur framtiden för appen ser ut. Som jag ser det så är framtiden ljus. Om du går in nu så kan du förhoppningsvis räkna med en bra avkastning inom några år. Helt säker kan jag ju inte vara, ingen vet med säkerhet hur det kommer att gå. Det är som det är med aktier. Antingen gillar man att satsa och ta lite risker eller så gör man det inte. Men en ska är i alla fall helt säkert, du ska aldrig satsa pengar som du inte kan avvara. Om det skulle gå helt fel så måste det vara pengar du är beredd att förlora, men vi håller så klart alla tummar vi har att det går precis som jag planerar.

Varmt välkommen att kontakta mig för ett första möte, hälsar Tina

3 + 11 =